طرز تهیه کباب ترکی معرکه
طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص
مواد اولیه :
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز رنده شده دو عدد
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
میخک یک عدد
جعفری خرد شده 1/4پیمانه
نان تست برش زده پنج عدد
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
روغن زیتون سه قاشق سوپخوری
پیاز نگینی خرد شده 1/3پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده یک و نیم پیمانه
فلفل دلمه ای نگینی شده نصف پیمانه
شکر نصف قاشق چایخوری
آب نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را دو بار چرخ کرده، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. پیاز رنده شده را همراه زردچوبه، دارچین، میخک پودر شده و جعفری به گوشت افزوده و خوب مخلوط می کنیم. مواد گوشتی را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم. کباب ها را درون تابه سرخ کرده و با نان تست شده و سس مخصوص سرو می کنیم.
همچنین بخوانید:
مواد لازم برای تهیه سس:
روغن زیتون را داخل ماهی تابه ریخته و روی حرارت قرار داده، سپس پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را درون آن می ریزیم و به مدت پنج دقیقه تفت می دهیم. نمک، فلفل و شکر را نیز به بقیه مواد سس اضافه کرده و در آخر آب را نیز افزوده و اجازه می دهیم تا مواد جوشیده و جا بیفتد.
منبع : bocook
[ بازدید : 531 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]